Zimní detox na podporu imunity

Budete potřebovat:
6 bio citronů, 30 stroužků česneku, 6 lžic medu, kousek zázvoru
 
Nejprve si citrony opláchněte a nakrájejte je na půlměsíčky. Dále si oloupejte česnekové stroužky a nadrťte je, či pokrájejte na menší kousky. Obě suroviny pak vložte do mixéru, zakápněte medem a rozmělněte najemno.
 
Hotovou směs uložte v uzavíratelné sklenici do lednice a užijte dle potřeby. Pokud si chcete posílit imunitu, popíjejte nápoj několikrát za den. Ideální bude, když si na tři týdny nasadíte očistnou kúru (denně sníte asi 1 až 2 lžičky směsi na lačný žaludek).
 
Naše detoxikační směs je efektivní hned z několika důvodů. Ze své podstaty totiž obsahuje suroviny, které jsou přirozenými antioxidanty a mají antibakteriální vlastnosti. Směs obsahuje přírodní antivirotika a antibiotika (hlavně díky česneku). Kromě jiného doplníte vitamíny C a další potřebné minerály. A v čem vám pomůže?
 
silné detoxikační účinky / příznivý vliv na odhlenění, v případě respiračních nemocí / udržení cév v kondici (odstraňuje tuk a vápník usazený v cévách) / intenzivní přírodní antibiotikum / antivirotický a antibakteriální účinek / regulace hladiny cholesterolu v krvi / přírodní lék na špatné zažívání / prevence onkologických onemocnění / lék při paradontózách / vliv na chřipku a nachlazení (přispívá k rychlejší rekonvalescenci) / zmírnění příznaků menopauzy / antiparazitní a antifungální účinky
 
Tak s chutí do toho!

Podobné příspěvky